In de vakantieperiode wordt de werkplaats vernieuwd

Bouwvakantie 2018

Van maandag 23 juli t/m vrijdag 10 augustus 2018 gaan we er even tussenuit.

 

Onze vakantieplannen?

De laatste maanden hebben we al hard gewerkt aan de eerste fases van de verbouwing van de werkplaats. Zo hebben we nieuwe werkplekken gecreëerd en is er een nieuwe polijstmachine CEI StonePolish geplaatst. In de vakantieperiode – van maandag 23 juli t/m vrijdag 10 augustus – zal de werkplaats compleet vernieuwd worden op de volgende punten:
• Vervanging van het dak en wanden. Hierbij worden nieuwe sandwichpanelen aangebracht waardoor de temperatuur zowel in de winter als in de zomer beter beheerst kan worden.
• Uitbreiding werkplaats met 250m2 extra ruimte, een nieuwe inpandige kantoorruimte en een verlengde kraanbaan waarmee natuurstenen platen door de hele werkplaats verplaatst kunnen worden.
• Installatie LED-verlichting zodat de lichtsterkte en kleurechtheid van daglicht wordt geëvenaard. Een goede verlichting is essentieel bij het precisiewerk tijdens het bewerken van natuursteen.
• Plaatsing van twee nieuwe stofcabines voor droog polijsten en twee nieuwe werkplekken voor nat polijsten.
• Uitbreiding werkplaats met een vlonder waarop producten uitgelegd en gecontroleerd worden voor FAT (Factory Acceptance Test) waar ze na goedkeuring van de klant ingepakt worden voor verzending en/of installatie.
• Uitbreiding werkplaats met ruimte voor opslag van platen zodat het makkelijker wordt om de platen te verdelen over 3 categorieën:
1. Opslag platen lopende projecten.
2. Opslag platen garantie.
3. Opslag platen voorraad.

 

werkplaats

De wand- en dakbekleding zal vernieuwd worden.

 

CEI StonePolish installatie

Installatie van onze nieuwe polijstmachine (CEI StonePolish).

 

Werkplaats kraanbaan

De verlengde kraanbaan in onze werkplaats.

 

Werkplaats Roman nat polijsten

Eén van de twee nieuwe werkplekken voor nat polijsten.

 

Verbouwing stofcabine

De twee nieuwe stofcabines zullen in de vakantie geplaatst worden.